Fri frakt från 299:-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

DAHLBERGS SCANDINAVIA - LOUIE

  • 649 kr
  • 449 kr

DAHLBERGS SCANDINAVIA Louie - Hårklippare med justerbara hastigheter och skärnivåer. Bekväm användning och hög prestanda för den perfekta looken. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt från 299 :-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

DAHLBERGS SCANDINAVIA Louie är en hårklippare som är utformad för att erbjuda en enkel och bekväm användning. Den har ett som är tillverkat av keramik och rostfritt stål vilket gör att bladet inte blir lika varmt som traditionella stål blad. Olika hastighetsnivåer att välja på från 5000 upp 7000 rpm, vilket gör det enkelt att anpassa hastigheten efter ditt hår.

Bladbredd på 37 mm ger en bred och jämn klippning, justerbar från 1,0 till 1,9 mm och med de fyra tillgängliga kammar på 3, 6, 9 och 12 mm. Får du totalt 25 olika skärnivåer att välja mellan, så att du enkelt kan justera längden för att få den look du önskar.

Med en användningstid på 4 timmar och en laddningstid på bara 120 minuter, är denna hårklippare enkel att använda och praktisk att ha. Dessutom följer det med en rengöringsborste, olja och laddare som hjälper dig att bibehålla hårklipparen i bästa skick.

DAHLBERGS SCANDINAVIA Louie en hårklippare som erbjuder en hög prestanda, användbarhet och bekvämlighet, justerbara hastigheter och skärnivåer samt tillbehör, gör det enkelt att skapa den perfekta looken.

Teknisk information

Blad av keramiskt och rostfritt stål

Hastighetsnivåer (5000- 7000 rpm)

Bladbredd: 37 mm.

Justerbar: 1,0 till 1,9 mm

4 kammar: 3, 6, 9, 12 mm

25 olika skärnivåer

Användningstid: 4h

Laddningstid: 120 min.

Tillbehör : rengöringsborste, olja, laddare


# hårklippare, skäggtrimmer, keramiskt och rostfritt stål, låg värme, olika hastighetsnivåer, anpassa hastigheten, bladbredd 37 mm, justerbar klippning 1,0-1,9 mm, fyra kammar 3, 6, 9, 12 mm, 25 skärnivåer, användningstid 4 timmar, laddningstid 120 minuter, enkel och praktisk, rengöringsborste, olja, laddare, hög prestanda, användbarhet, tillbehör, perfekt look.