• Välkommen till oss!
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Våra VarumärkenMia Cosmetics grundades av Luigi D'Amore tillsammans med ett team av professionella inom skönhets- och kosmetikbranschen som tack vare sina färdigheter har skapat en linje av högkvalitativa produkter. Företaget har sitt ursprung i Italien och detta återspeglas i på detaljer som tydligt syns i varje produkt. Mia Cosmetics är engagerade i att använda kontrollerade ingredienser utan begränsningar baserat på kön, ålder eller etnicitet och främjar mångfald och inkludering.

Att designa och skapa unika och oefterhärmliga kosmetikprodukter som är kapabla att förbättra och fira skönhet i varje aspekt utan fördomar och utan gränser: Vi vill utmana definitionen av skönhet, främja äkthet och fira mångfald. "Your Italian Beauty" är slagordet som framhäver identiteten hos Mia Cosmetics, förankrad i Made in Italy. Missionen bygger på innovativa lösningar som låter våra kunder välja bland ett brett utbud av produkter och säsongskollektioner.

Mia Cosmetics erbjuder ett brett utbud av produkter som är uppdelade i två varumärken med samma filosofi:

Mia Makeup med ansikts-, ögon- och läppmakeupprodukter, var och en formulerad för att möta behoven hos varje hudtyp och personlighet. Från läppstift till mascaror har varje produkt skapats med omsorg och fokus på detaljer för att ge dig en felfri look.

Mia Proskin för daglig skönhetsrutin, för att motverka ojämnheter i ansiktet och kroppen.  Våra krämer, serum och masker är designade för en effektiv bekämpning av åldrande, eller ålders- och solfläckar. Produkterna är formulerade med de senaste rönen inom den italienska kosmetikindustrin för att alltid garantera effektiva och synliga resultat.

Mias Värderingar

"Your Italian Beauty" - Mias slagord omfattar alla värden för varumärket. Ett manifest för skönhet, har Mia sedan 2015 blivit en allierad för skönheten hos kvinnor och män från hela världen. Om du söker efter skönhetsprodukter som speglar en stark personlighet, har du kommit rätt. Mia Cosmetics står för högkvalitativa kosmetikprodukter, helt designade och tillverkade i Italien. Mias slagord "Your Italian Beauty" är verkligen passande, eftersom det omfattar alla värden för varumärket: kärlek till skönhet, fokus på detaljer, passion, och innovation. Varje MIA-produkt hjälper dig att uttrycka en stark personlighet och gör dig till den vackraste versionen av dig själv.

Vårt åtagande för Kvalitet

Mia Cosmetics är engagerade i att endast erbjuda högkvalitativa produkter som respekterar din hud och miljön. Vi använder endast kontrollerade och certifierade ingredienser, i linje med de stränga bestämmelser som EU-regleringen och som kosmetika kräver. Produkterna genomgår rigorösa tester och är formulerade för att möta behoven hos varje hudtyp, även de mest känsliga.
Demeliss Saint Algue är ett varumärke med en lång historia inom skönhetsbranschen och har sedan varumärket grundades 1980 blivit en ledande aktör inom hårvård och styling. Med över 300 salonger i Frankrike har Demeliss Saint Algue etablerat sig som ett högt respekterat varumärke. 

Tack vare vårt 30-åriga samarbete med Miss France visar Demeliss Saint Algue sitt starka engagemang för skönhet och mode. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av stylingverktyg och våra produkter är framtagna för att hjälpa dig uppnå den perfekta frisyren samt skapa en unik och stilfull look.
Jean Louis David är ett franskt varumärke grundat redan 1961 och är Europas första frisörkedja. Med över 1000 salonger runt om i världen har vi etablerat oss som en ledande aktör inom skönhetsbranschen. 

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för både män och kvinnor, inklusive stylingverktyg samt hårvårds- och skönhetsprodukter. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet och har en genomgående trendmedvetenhet i hela vårt sortiment.
Dahlbergs Scandinavia, ditt förstahandsval för att uppnå en salongsliknande kvalitet på ditt hår – bekvämt och smidigt från din egen hemmamiljö. Med vårt breda utbud av stylingverktyg i händerna kommer du att känna dig fullkomligt trygg och självsäker, samtidigt som du ständigt kan njuta av en tidlös och elegant stil varje gång du tar hand om ditt hår.

Dahlbergs Scandinavia strävar efter att tillhandahålla enastående produkter som möter och överträffar dina förväntningar när det kommer till hårvård och styling. Med vår passion för skönhet och kreativitet har vi tagit fram ett sortiment av högkvalitativa verktyg som möjliggör proffsiga resultat i hemmets trygga miljö.

Oavsett om du önskar skapa de perfekta lockarna, eller ett smidigt och rakt hår, eller kanske en trendig uppsättning för speciella tillfällen, så har vi rätt verktyg för dig så att du kan uppnå önskat resultat utan kompromisser.

Tillåt oss att vara din partner i att uppnå det hår du alltid drömt om. Tillsammans kommer vi att skapa magiska ögonblick och minnen, där ditt hår blir den perfekta accessoaren som kompletterar din unika skönhet. Dahlbergs Scandinavia - för enastående hårstilar och oförglömliga upplevelser!
Miracle Fruit Oil Company grundades 2012 med ett mål att erbjuda innovativa, högpresterande hälso och välbefinnande produkter, som kliniskt bevisats vara effektiva och stödda av solid vetenskap, innehållande Miracle Fruit Seed Oil®. Vi är det första och enda företaget i världen som tillverkar produkter med denna sällsynta fröolja, härledd från mirakelfrukten. 

Genom att donera Miracle Fruit-träd till sjukhus i USA vill vi förbättra livet för cancerpatienter och återställa deras förmåga att njuta av mat. Företaget leds av en passionerad grundare och VD som strävar efter att differentiera sig genom att erbjuda vetenskapligt stödda produkter och kliniska studier utförda av erkända medicinska experter. Vår rådgivande kommitté inkluderar specialister inom dermatologi, idrottsmedicin, växtvetenskap, och mer. 

Miracle Fruit Oil Company strävar efter att ge alla möjlighet att uppleva de bevisade fördelarna med Miracle Fruit Seed Oil® och vårt arbete genomsyras av en stark vilja att göra en positiv skillnad för människors hälsa och välbefinnande.  CELL BY CELL är ett exklusivt dermatologiskt kosmetikaföretag som startade 2011. Vår passion för naturen och hudcellsvetenskapen har inspirerat oss att skapa produkter som väcker din huds otroliga potential.

Vi tror på att kommunicera med naturen, där vår hud liknas vid ett träd. Genom att absorbera högkvalitativa näringsämnen blir rötterna starka och stöder en hälsosam stam, blad och blommor. 'CELL BY CELL' värnar om naturens skönhet, hälsa och livskraft och tillverkar produkter som alla kan lita på, baserade på bra råvaror och rena ingredienser för en sund och frisk hud.

Vår övertygelse är att vara ärliga och göra rätt. Vi strävar efter att producera kvalitetsprodukter som ger våra kunder möjligheten till stram och samtidigt mjukare hud. Våra prisvärda produkter är av hög kvalitet och avsedda att vårda huden från djupet, både för män och kvinnor.

CELL BY CELL kännetecknas av en outtröttlig passion. Vi kombinerar innovation med passion och agerar som dina professionella experter och rådgivare, med höga tekniska färdigheter och kunskap om våra produkter. Oavsett vad behoven är, kommer CELL BY CELL alltid att finnas där för dig.

JERNVERKET – din partner för kvalitativa köksredskap och grytor som förgyller din matlagning. Vi förstår passionen och glädjen som kommer med att skapa läckra rätter, och därför strävar vi efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som underlättar din matlagning. Med ett brett utbud av funktionella och stilfulla köksredskap i olika färger kan du utforska din kreativitet i köket och låta din personliga smak ta plats. Oavsett om det är en mysig middag eller en festlig tillställning, är Jernverket din pålitliga partner för att göra varje måltid till en minnesvärd upplevelse. Ge dina kulinariska visioner liv med Jernverket – där kvalitet möter passion.

STRANDBY är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på elektriska köksprodukter som är designade för att göra vardagen enklare och mer bekväm. Med ett starkt fokus på både funktion och form erbjuder STRANDBY ett sortiment av högkvalitativa produkter som inkluderar vattenkokare, kaffebryggare, sous vide-maskiner, air fryers och mycket mer. Varje produkt från STRANDBY är utformad för att möta användarnas behov. Oavsett om det är att starta dagen med en perfekt bryggd kopp kaffe eller att laga en hälsosam måltid på ett effektivt sätt, strävar STRANDBY efter att erbjuda lösningar för köket.