Fri frakt från 299:-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Karma Nordic

Välkommen till Karma Nordic!

Vi är ett ungt och dynamiskt företag med en passion för att introducera högkvalitativa varumärken på den nordiska marknaden. Vårt mål är att erbjuda dig en unik och inspirerande köpupplevelse med produkter som kombinerar stil, funktion och kvalitet.

På Karma Nordic värdesätter vi mångfald och innovation. Vi söker ständigt efter nya, spännande varumärken som kanske ännu inte är välkända här i Norden, men som vi tror starkt på. Genom noggrann granskning och urval säkerställer vi att vårt sortiment alltid håller högsta standard. Varje produkt i vårt sortiment är noggrant utvald för att erbjuda dig det bästa inom både skönhet och hemmet.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är centralt i allt vi gör. Vi tror att enastående produkter och en personlig kundservice är nyckeln till att bygga långvariga relationer med våra kunder. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje köp.

Karma Nordic är mer än bara en butik; vi är en partner i din vardag. Vårt uppdrag är att göra din vardag lite enklare och mer inspirerande genom att erbjuda produkter som du kan lita på och som du älskar att använda. Vi ser fram emot att vara en del av din resa och att förgylla din vardag med kvalitet och glädje.


Tack för att du väljer Karma Nordic. Tillsammans kan vi utforska nya varumärken och skapa fantastiska upplevelser i din vardag.


Karma Nordic - Din partner för kvalitet och inspiration i vardagen.Företagsinformation/Company information

KARMA NORDIC / KBS Nordic Distribution AB

Stämpelgatan 7

504 64 Borås

Org.nr: 559173-5765

Tax id / VAT SWEDEN: SE559173576501

E-mail [email protected]