• Välkommen till oss!
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Karma Nordic


Välkommen till Karma Nordic,

Hos oss på Karma Nordic strävar vi efter att erbjuda dig en mångfald av produkter, från smink och stylingverktyg till hårvård och högkvalitativa köksprodukter. Vår passion är att hjälpa dig känna dig självsäker och fantastisk, både i skönhetsvärlden och i köket.

Vi arbetar ständigt med att granska och uppdatera vårt sortiment för att säkerställa att våra kunder får en enastående köpupplevelse. Kvalitet är av högsta vikt för oss, och vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa för dig.

Du som kund står alltid i centrum för oss. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra oss för att möta dina behov och förväntningar.

Vårt motto är enkelt: "Skönhet för alla, karma för dig." Vi tror att skönhet handlar om mer än bara utseende - det handlar också om att sprida positiv energi och god karma, både genom våra skönhetsprodukter och våra köksprodukter.

Det gläder oss att få vara en del av din skönhets- och köksresa. Tillsammans kan vi sprida skönhet och karma i varje del av ditt liv!Företagsinformation/Company information

Karma By Sweden Nordic Distribution AB

Stämpelgatan 7

504 64 Borås

Org.nr: 559173-5765

Tax id / VAT SWEDEN: SE559173576501

E-mail [email protected]