• Välkommen till oss!
Fri frakt på beställningar över 399:-
Leverans 2-4 arbetsdagar
14 dagars öppet köp

Karma Nordic

Välkommen till Karma Nordic - Din butik för skönhetsprodukter på nätet! 

Vi startade Karma Nordic med en passion för att erbjuda ett varierat sortiment av smink, stylingverktyg och hårvård. Vår strävan är att hjälpa våra kunder att känna sig självsäkra och fantastiska.

Vi ser ständigt över och uppdaterar vårt sortiment för att säkerställa att du som kund får en enastående köpupplevelse varje gång du besöker oss. Att upprätthålla en hög standard för våra produkter är av yttersta vikt för oss, eftersom vi strävar efter att erbjuda endast det bästa för våra kunder.

På Karma Nordic lägger vi alltid våra kunder i fokus. Ditt välbefinnande och nöjdhet är vår främsta prioritet, och vi strävar ständigt efter att förbättra oss för att möta dina behov och förväntningar. Därför uppmuntrar vi dig att dela dina synpunkter med oss. Vi värdesätter dina åsikter om vad som fungerar bra och hur vi kan göra det ännu bättre.

Vårt motto är enkelt: "Skönhet för alla, karma för dig." Vi tror att skönhet inte bara handlar om utseendet, utan också om att sprida positiv energi och god karma.

Vi är glada att du har hittat till oss på Karma Nordic, och vi ser fram emot att vara en del av din skönhetsresa. Tillsammans kan vi sprida skönhet och karma!Företagsinformation/Company information

Karma By Sweden Nordic Distribution AB

Stämpelgatan 7

504 64 Borås

Org.nr: 559173-5765

Tax id / VAT SWEDEN: SE559173576501

E-mail [email protected]