• Välkommen till oss!
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

DAHLBERGS SCANDINAVIA HEADSHAVER ESKIL

  • 799 kr

Dahlbergs Scandinavia Head Shaver Eskil - den ultimata rakapparaten för huvud och ansikte. Med imponerande 6-skärhuvuden för en bekväm och nära rakning. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

Dahlbergs Scandinavia Head Shaver Eskil - den ultimata rakapparaten för huvud och ansikte.

Med imponerande 6-skärhuvuden anpassar sig Eskil till dina konturer för en bekväm och nära rakning. Den har en tydlig LED-display som håller dig informerad om batterinivån. Dess IPX6-klassificering gör den enkel att skölja av under vatten för enkel rengöring.

Eskil är utrustad med ett kraftfullt litiumbatteri som ger dig imponerande 180 minuters användningstid och laddar fullt på endast 120 minuter med hjälp av USB-C.
Du har flexibilitet att använda den med eller utan sladd och kan ta den med dig på resan tack vare det praktiska reselåset.

Ta kontroll över din rakning med Dahlbergs Scandinavia Head Shaver Eskil - den perfekta rakapparaten för både huvud och ansikte.

Rekommendation: Det är normalt att uppleva en viss rodnad de första gångerna. Det kan krävas cirka 5-10 rakningar innan huden vänjer sig vid friktionen mot huden från rakapparaten.
Den bästa och mest släta rakningen får man efter ha duschat.

6-skärhuvuden

LED-display

IPX6 sköljbar

Litiumbatteri

Användningstid: 180 min

Laddningstid: 120 min

USB-C Kan användas med eller utan sladd

Reselås