Fri frakt från 299:-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

JLD - NOSE & EARS TRIMMER

  • 329 kr

Jean Louis David Nose & Ear Trimmer: Precision, tvättbar, litiumjonbatteri, USB-laddning. Bekväm grooming varje gång. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt från 299 :-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

Jean Louis David Nose & Ear Trimmer är den perfekta lösningen för precisionsklippning med bekvämlighet. Med en enkel och kompakt design ger denna trimmer effektiv borttagning av oönskat hår från näsan och öronen.

Den cirkulära klippsystemet garanterar en bekväm upplevelse vid användning. De rostfria stålbladen är dessutom helt tvättbara under vatten, vilket inte bara underlättar rengöringen utan också ökar hygienstandarden.

Den inbyggda litiumjonbatteriet ger en pålitlighet och är enkel att ladda via den medföljande USB-kabeln. Detta gör trimmern praktisk och portabel för resor eller snabba touch-ups när som helst och var som helst.

Jean Louis David Nose & Ear Trimmer med tillförlitlig prestanda och bekväm användning, ett perfekt verktyg för personlig grooming. Trimma med precision och njut av en smidig och smärtfri upplevelse varje gång.


ANVÄNDNING


JLD - NOSE & EARS TRIMMER

För att använda en nästrimmer på rätt sätt är det viktigt att börja med att rengöra näsan noggrant för att minska risken för eventuella bakterier som kan orsaka irritation eller till och med inflammation. Snyt dig för att ta bort eventuell smuts som kan vara i vägen för trimningen.

Placera trimmern försiktigt vid kanten av näsborren och starta den. Börja med att trimma håret längst ner och arbeta dig sedan uppåt tills du har avlägsnat allt synligt hår. Kom ihåg att näshåren faktiskt har en viktig funktion, så trimma inte mer än nödvändigt. Dessa hår fungerar som ett skydd mot damm och bakterier och behöver därför finnas kvar.

Vanligtvis är trimningen smärtfri, men det kan hända att trimmern drar ut ett hårstrå vilket kan vara lite obehagligt. Det är dock inte vanligt att det gör ont. En nästrimmer bör inte dra upp håret med rötterna utan bara trimma av det. Se till att vara försiktig och använd trimmern med lämplig precision för att undvika obehagliga situationer.