Fri frakt
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

DEMELISS- XCURLER 2 IN 1

  • 699 kr
  • 499 kr

DEMELISS X-CURLER® - Plattång som både plattar och lockar håret. Rörliga plattor och keramisk beläggning för perfekt resultat. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

DEMELISS X-CURLER® plattång är speciellt utformad för att ge dig möjlighet att både platta och locka håret. Plattången har rörliga plattor som gör det möjligt att skapa ett optimalt tryck på håret, vilket gör det enkelt att forma de perfekta lockarna.

Utsidan av plattången har uppvärmda spår som håller håret på plats och bidrar till extra värme för att ge ett långvarigt resultat. Plattorna är 110mm långa och har en keramisk beläggning som ger perfekt glid och jämn värme. Du kan välja mellan fem olika temperaturinställningar, från 150-230 °C, så att du kan anpassa värmen efter ditt hår.

DEMELISS X-CURLER® plattång har en vridbar sladd på 2,3m. Förpackningen innehåller också ett värmebeständigt sammetsfodral som håller plattången skyddad när den inte används.

DEMELISS X-CURLER® plattång ett mångsidigt stylingverktyg med en unik design och en mängd funktioner som gör det möjligt att anpassa verktyget efter dina behov. Den är enkel att använda och ger ett långvarigt resultat.


Teknisk information

• Unik design - idealisk för att både platta och locka håret

• 110mm långa rörliga plattor

• Keramisk beläggning

• Uppvärmd utsida  

• 5 temperaturinställningar 150-230°C

• Värmebeständig förvaringsväska

• Svängbar lång sladd på 2,3m


# plattång, locktång, stylingverktyg, platta och locka håret, rörliga plattor, optimalt tryck, perfekta lockar, uppvärmda spår, långvarigt resultat, keramisk beläggning, fem temperaturinställningar, 150-230 °C, svängbar sladd, värmebeständigt sammetsfodral, mångsidigt, unik design, enkel att använda.


ANVÄNDNING

Före användning, se till att håret är torrt, rent och genomkammat. Dela upp håret i mindre sektioner före stylingen. Styla de nedre lagren av håret först. Välj en lämplig temperatur för din hårtyp med hjälp av temperaturkontrollerna på apparaten.

Platta: Ta en 5 cm bred hårsektion och placera den mellan plattorna, nära rötterna. Stäng plattorna och för apparaten jämnt nedåt längs hela hårstråets längd utan att stanna upp. Upprepa runt hela huvudet.

Locka: Beroende på storleken på den valda hårsektionen och hastigheten som apparaten förs längs håret, så avgörs vilken typ av lockar som skapas. Placera hårsektionen mellan plattorna, nära rötterna. Stäng plattorna och håll dem stängda med ett fast tryck. Vrid apparaten ett halvt varv (180º) och behåll den i denna position. Observera: Du kan vrida apparaten inåt eller utåt beroende på önskat resultat. För apparaten nedåt längs håret utan att släppa plattorna. Det är viktigt att hålla ett fast tryck under hela processen. Ta bort apparaten och låt lockarnas form sätta sig. Hjälp till att forma lockarna ytterligare genom att trycka upp dem med händerna. Upprepa runt hela huvudet för att skapa så många lockar som önskas. Låt håret svalna innan du fortsätter med ytterligare styling.