• Välkommen till oss!
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

DEMELISS - TITANIUM DREAMS 2.0

  • 1 799 kr

DEMELISS TITANIUM DREAMS 2.0: Ångfunktion, unik teknik, 2-i-1-design, skonsam styling. Rund form för lockar. Förtrollande färg och design. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

DEMELISS TITANIUM DREAMS 2.0 - är en banbrytande plattång som kombinerar effektivitet och stil. Den inbyggda vattentanken på 30 ml och ångfunktionen gör att den plattar håret snabbt och skonsamt, samtidigt som den skyddar hårfibrerna från skador.

Den unika ångtekniken återfuktar håret på djupet, vilket resulterar i intensivt och långvarigt slätt hår. Plattorna frigör ånga varje gång de används, vilket hjälper till att expandera hårets fibrer och minimerar risken för slitage, skador och frissighet..

Med en rundad form kan den användas för att skapa lockar, vilket ger en 2-i-1-funktion för olika stilar.
Dess förmåga att motverka tovigt och frissigt hår samtidigt så ger den ger en strålande glans och ett snyggt resultat varje gång.

För att maximera resultatet och skydda håret rekommenderas användning av lämpligt värmeskydd.  Använd gärna med vårt fantastiska värmeskydd i form av hårolja. Det ger inte bara en strålande glans utan fungerar också som ett effektivt skydd. MIRACLE FRUIT OIL – REVOLUTIONARY HAIR OIL 50 ml.

Den exklusiva plattången kommer i en förtrollande färg, vilket inte bara gör den praktisk utan också stilfull.

DEMELISS TITANIUM DREAMS 2.0 är det idealiska verktyget för alla frisyrer och hårtyper, vilket ger dig den ultimata stylingupplevelsen hemma för att skapa professionella resultat med enkelhet.

  • Ångfunktionen är valfri och det går att använda produkten utan ånga.
  • 30 ml vattentank för ångfunktionen.
  • Avtagbar kam för anpassad styling.
  • Låsningssystem för säker förvaring.
  • Värmebeständig resepåse.

ANVÄNDNING

DEMELISS - TITANIUM DREAMS 2.0

Före användning, se till att håret är torrt, rent och genomkammat. Vid behov kan du använda ett värmeskydd för extra skydd.

OBS! Hårspray innehåller brandfarliga ämnen och ska inte användas samtidigt som stylingprodukten.

Dela upp håret innan stylingen för att göra arbetet enklare. Börja med att styla de undre lagren först.

Din plattång kan även användas utan Steam-funktionen genom att inaktivera den. Följ instruktionerna för att göra detta.

För att platta varje hårslinga börja vid så nära hårroten som möjligt, för plattången längs hårlängden i ett enda drag utan att stanna. Detta ger ett jämnt och professionellt resultat.

Tryck och håll inne strömbrytaren för att starta din stylingprodukt.

OBS! Använd alltid en lägre temperaturinställning när du börjar använda ett nytt stylingverktyg. Anpassa temperaturen efter din hårtyp med hjälp av kontrollerna på produkten.

Här är rekommenderade temperaturer enligt hårtyp:

•                         Tunt/fint, skadat eller blekt hår: 150°C - 170°C

•                         Normalt, friskt hår: 170°C - 190°C

•                         Tjockt, mycket lockigt hår: 210°C - 230°C

Var försiktig med de varmaste temperaturinställningarna, de är bäst lämpade för erfarna stylister. Observera att den högsta temperaturen inte är lämplig för alla hårtyper.

Justera önskad temperatur genom att trycka på knapparna (+/-). För att aktivera eller inaktivera temperaturlåset, tryck på knappen (+) i två sekunder.

Temperaturen visas på den digitala displayen och stannar vid den valda temperaturen när du har gjort dina inställningar.

När den valda temperaturen visas på displayen, är apparaten klar att användas. Temperaturen låser sig automatiskt när plattorna är stängda.

För att stänga av Steam-funktionen, lås upp temperaturlåset genom att trycka på (+) i två sekunder och tryck sedan en gång på Steam-funktionen/Start så att den inte längre syns i displayen.

Efter användning, tryck och håll inne strömbrytaren i två sekunder för att stänga av enheten. se till att koppla ur strömsladden för att säkerställa säkerheten.