• Välkommen till oss!
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

DEMELISS - GOLD TITANIUM V2.0 STEAM

  • 1 699 kr

DEMELISS TITANIUM V2.0: Ångfunktion, unik teknik, 2-i-1-design, skonsam styling. Rund form för lockar. Idealisk för alla frisyrer och hårtyper. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt
Leverans 2-4 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Återfuktar håret på djupet, långvarigt resultat.
Plattång med inbyggd vattentank för ångfunktion
Rundad form för att skapa lockar och olika stilar
Passar alla frisyrer och hårtyper


DEMELISS TITANIUM V2.0 är en banbrytande plattång med inbyggd vattentank och ångfunktion för skonsam plattning och skydd av hårfibrer. Ångtekniken återfuktar håret djupt och minskar risken för slitage och frissighet. Den runda formen möjliggör skapande av lockar och ger ett glansigt resultat. Rekommendationen är att använda värmeskydd för maximalt skydd. Verktyget passar alla frisyrer och hårtyper och kan användas med eller utan ångfunktion. Extrafunktioner inkluderar avtagbar kam, låsningssystem och värmebeständig resepåse.


ANVÄNDNING

DEMELISS - TITANIUM V2.0

Före användning, se till att håret är torrt, rent och genomkammat. Vid behov kan du använda ett värmeskydd för extra skydd.

OBS! Hårspray innehåller brandfarliga ämnen och ska inte användas samtidigt som stylingprodukten.

Dela upp håret innan stylingen för att göra arbetet enklare. Börja med att styla de undre lagren först.

Din plattång kan även användas utan Steam-funktionen genom att inaktivera den. Följ instruktionerna för att göra detta.

För att platta varje hårslinga börja vid så nära hårroten som möjligt, för plattången längs hårlängden i ett enda drag utan att stanna. Detta ger ett jämnt och professionellt resultat.

Tryck och håll inne strömbrytaren för att starta din stylingprodukt.

OBS! Använd alltid en lägre temperaturinställning när du börjar använda ett nytt stylingverktyg. Anpassa temperaturen efter din hårtyp med hjälp av kontrollerna på produkten.

Här är rekommenderade temperaturer enligt hårtyp:

•                         Tunt/fint, skadat eller blekt hår: 150°C - 170°C 

•                         Normalt, friskt hår: 170°C - 190°C 

•                         Tjockt, mycket lockigt hår: 210°C - 230°C


Var försiktig med de varmaste temperaturinställningarna, de är bäst lämpade för erfarna stylister. Observera att den högsta temperaturen inte är lämplig för alla hårtyper.

Justera önskad temperatur genom att trycka på knapparna (+/-). För att aktivera eller inaktivera temperaturlåset, tryck på knappen (+) i två sekunder.

Temperaturen visas på den digitala displayen och stannar vid den valda temperaturen när du har gjort dina inställningar.

När den valda temperaturen visas på displayen, är apparaten klar att användas. Temperaturen låser sig automatiskt när plattorna är stängda.

För att stänga av Steam-funktionen, lås upp temperaturlåset genom att trycka på (+) i två sekunder och tryck sedan en gång på Steam-funktionen/Start så att den inte längre syns i displayen.

Efter användning, tryck och håll inne strömbrytaren i två sekunder för att stänga av enheten. se till att koppla ur strömsladden för att säkerställa säkerheten.