Fri frakt från 299:-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

MIA MAKEUP - CC REVEAL CREAM THE SKIN PROTECTOR 30ml.

  • 259 kr

CC Cream Reveal - Färgkorrigerande kräm som jämnar ut huden och skyddar mot fotoåldrande. SPF 30 för solskydd. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt från 299 :-
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

Visa den bästa sidan av din hy! CC Cream Reveal är en färgkorrigerande kräm som kamouflerar missfärgningar och defekter, jämnar ut huden, gör den lysande utan att tynga ner den och tack vare sin formel som är rik på antioxidanter, hyaluronsyra och kraften i termiskt vatten, försvarar den mot fotoåldring genom att fylla och jämna ut ålderstecken. Med SPF 30 är den perfekt för de varmare årstiderna eller för alla dagar då du utsätts för sol och föroreningar, vilket förhindrar bildandet av nya hyperpigmenterade områden på huden.

(Fotoåldrande är för tidigt åldrande av huden som orsakas av upprepad exponering för UV ljus främst från solen, men också från artificiella UV-källor)

(Termiskt vatten fräschar upp, hjälper till att reglera mängden talg huden producerar. Ger fukt och mjukhet i ansiktet, perfekt för känslig hy.)


# CC Cream Reveal, färgkorrigerande kräm, foundation, kamouflerar missfärgningar, jämnar ut huden, lysande resultat, antioxidanter, hyaluronsyra, termiskt vatten, försvarar mot fotoåldring, SPF 30.


TIPS

Vad är CC cream. 

CC cream, även känt som Color Correcting cream, är en produkt som liknar BB cream men har specifika egenskaper för att korrigera färg ojämnheter i huden. Den är utformad för att neutralisera rodnad, missfärgning och pigmentfläckar. CC cream erbjuder vanligtvis samma fördelar som BB cream, som fuktgivning och solskydd, samtidigt som den ger en lättare täckning än en traditionell foundation. CC cream kan användas ensam eller som en bas för smink och är populär för att ge en jämnare hudton och en naturlig look.

För att använda CC cream, följ dessa steg:

  1. Förbered din hud: Rengör ditt ansikte ordentligt och applicera eventuellt en fuktighetskräm. Låt fuktighetskrämen absorberas innan du fortsätter.
  2. Applicera CC cream: Ta en liten mängd CC cream på baksidan av handen eller fingertopparna. Applicera små prickar eller strängar av CC cream på olika delar av ditt ansikte, såsom panna, kinder, näsa och haka.
  3. Jämna ut: Använd fingrarna, en makeupsvamp eller en foundationborste för att försiktigt jämna ut CC cream över hela ansiktet. Se till att blanda det väl så att det smälter in i huden och ger en jämnare hudton.
  4. Bygg upp täckning: Om du behöver mer täckning på vissa områden, applicera ett extra lager CC cream och blanda försiktigt ut det.
  5. Komplettera med andra produkter: Om du vill använda andra sminkprodukter som concealer, puder eller rouge, vänta tills CC cream har satt sig ordentligt på huden innan du applicerar dem.
  6. Avsluta: Avsluta din makeup rutin genom att applicera eventuellt läppbalsam, mascara eller annan ögonsmink för att komplettera din look

Kom ihåg att CC cream är specifikt utformat för att korrigera färg ojämnheter i huden. Justera mängden du använder för att uppnå önskad täckning och korrigeringseffekt.


INGREDIENSER

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, CI 77891, DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PROPYLENE
GLYCOL, CETYL TRIMETHOXYSILANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG-
9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PEG/PPG-19/19
DIMETHICONE, CI 77492, HYDROGEN DIMETHICONE, ALUMINUM HYDROXIDE, PARFUM, HYDROLYZED HYALURONIC
ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77491, CI 77499, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE,
CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, TOCOPHEROL.

Ingredienserna i produkten kan ändras och uppdateras. Vi hänvisar till etiketten på förpackningen.

Undvik kontakt med ögonen och skadad hud.

Vid förtäring kontakta omedelbart läkare och visa denna förpackning eller etikett.

Denna produkt är inte avsedd för barn.

Förvara produkten på en sval och mörk plats, skyddad från värme och direkt solljus.