Fri frakt
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

MIA MAKEUP - 4EVER FLUID FOUNDATION 30 ml.

  • 319 kr

4Ever Foundation från Mia Makeup är en flytande foundation med hög täckning och en matt finish. Den har en byggbar textur och håller i upp till 24 timmar. Läs mer

I lager.
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa Payment with Paypal Payment with Apple Pay
Fri frakt
Leverans 2-3 arbetsdagar
30 dagars öppet köp

Mia Makeup's 4Ever Foundation, den ultimata partnern för varje kvinna. Denna flytande foundation har en matt finish med hög täckning, utan att ge en maskliknande effekt. Dess flytande och byggbara textur gör det enkelt att skapa önskad täckning, och den varar i upp till 24 timmar.

4Ever Foundation är perfekt för att minimera brister, täcka ojämnheter i hudtonen och reducera mörka ringar. Formulan är berikad med jojobaolja och aloe vera, vilket gör den lämplig för alla hudtyper. Den ger en omedelbar känsla av komfort och smälter in i huden, samtidigt som den minimerar synligheten av porer, kontrollerar glans och förfinar hudens struktur. Resultatet är en felfri, perfekt och matt hy som varar i timmar.

För bästa resultat, applicera den flytande foundationen på väl återfuktad hud med hjälp av en Fluid-borste. För en mer naturlig effekt kan du använda en fuktad Beauty Blender.

4Ever Foundation finns i ett brett utbud av nyanser för att passa alla hudfärger. Välj din perfekta nyans och upplev den oöverträffade kvaliteten hos 4Ever Foundation från Mia Makeup.


# 4Ever Foundation, flytande, foundation, matt finish, hög täckning, byggbar textur, långvarig, jojobaolja, aloe vera, felfri hy.


INGREDIENSER

Aqua, Cyclopentasiloxane, Talc, Ci 77891, Dimethicone, Ci 77492, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl
Dimethicone, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Hydrogen
Dimethicone, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Ci 77499, Ci 77491, Aluminum Hydroxide, Dimethicone/Vinyl
Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Parfum, Dipropylene Glycol, Sodium Citrate, Tocopherol,
Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol.

Ingredienserna i produkten kan ändras och uppdateras. Vi hänvisar till etiketten på förpackningen.

Undvik kontakt med ögonen och skadad hud.

Vid förtäring kontakta omedelbart läkare och visa denna förpackning eller etikett.

Denna produkt är inte avsedd för barn.

Förvara produkten på en sval och mörk plats, skyddad från värme och direkt solljus.